Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Piti' nu se lasă! A găsit un alt partid propulsor care speră să-l ducă direct în scaunul de primar

Facebook
Vasile Panaite

Primar al comunei Dragomirești, prefect al județului Neamț și secretar de Stat la Ministerul Mediului, în trecut, Vasile Panaite „Piti” nu ar mai fi așteptat pronunțarea definitivă a unei  autorități judecătorești în privința înregistrării partidului local Alianța pentru Neamț și merge pe mâna Partidul Umanist Social Liberal la alegerile locale.

 

"Venirea lui Vasile Panaite în Partidul Umanist Social Liberal şi desemnarea sa ca şi candidat la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ este un mare câştig atât pentru partid cât mai ales pentru oraş. Sunt absolut convins ca municipiul Piatra-Neamţ şi pietrenii au nevoie de Vasile Panaite ca primar. Este singurul care poate scoate oraşul din groapa în care a fost băgat de actuala administraţie", a declarat, potrivit comunicatului de presă, preşedintele PUSL Neamţ, Laurenţiu Dulamă.

Vasile Panaite a subliniat că îşi asumă candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ pentru a reda oraşului titulatura de "Perla Moldovei".

"Am venit cu toată deschiderea alături de o echipă de oameni profesionişti, determinată să câştige alegerile şi să implementeze proiecte care vor schimba în bine viaţa nemţenilor. (...) În ultimele luni am stat de vorbă cu mii de pietreni care m-au încurajat şi mi-au cerut să vin la Primăria Piatra-Neamţ pentru a îndrepta lucrurile făcute prost, nechizbuit şi pe bani mulţi. Să opresc haosul şi să readuc normalitatea în oraş! Avem foarte multă treabă de făcut dar sunt pregătit şi hotărât să fac totul ca municipiul Piatra-Neamţ să redevină Perla Moldovei", a spus candidatul PUSL la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, citat de Agerpres.

Primar al comunei Dragomirești, prefect al județului Neamț și secretar de Stat la Ministerul Mediului, în trecut, Vasile Panaite „Piti” nu ar mai fi așteptat pronunțarea definitivă a unei anume autorități judecătorești în privința înregistrării partidului local Alianța pentru Neamț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.