Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piton gigant, de opt metri, capturat în Indonezia după de prinsese un sătean - VIDEO

sarpe la MJ

Locuitorii unui sat din Indonezia au capturat un piton gigant, lung de opt metri, după ce şarpele îl prinsese în strânsoarea sa mortală pe unul dintre săteni, după cum se poate vedea într-un videoclip devenit viral, relatează marţi AFP preluate de Agerpres.

La început, localnicii au crezut că şarpele, care se odihnea pe malul unui râu, este doar un buştean, însă după ce unul dintre săteni l-a atins, animalul a declanşat atacul.

În videoclipul înregistrat la finalul lunii noiembrie apare un bărbat care se luptă cu şarpele gigant în timp ce camarazii săi încearcă să-l elibereze din strânsoarea mortală a pitonului. Filmuleţul, realizat de Ronal Efendi Coto, unul dintre săteni, a devenit viral şi a fost vizionat de peste un milion de ori.

După ce au chemat ajutoare şi au capturat şarpele, sătenii au reuşit să-l introducă într-o cuşcă care se află în satul Pucuang Anam, pe insula Sumatra.

Grădina zoologică locală, căreia sătenii i-au cerut ajutorul, a refuzat să preia pitonul, argumentând că este deja suprapopulată.

"Pentru moment, îl păstrăm în cuşcă ca oamenii să poată veni să-l vadă", a explicat Ronal Efendi Coto pentru AFP, evaluând lungimea şarpelui la opt metri.

Pitonul este unul dintre cei mai lungi şerpi din lume, însă rareori depăşeşte şapte metri atunci când trăieşte în libertate.

În luna iunie, în arhipelagul Sulawesi, corpul neînsufleţit al unei indoneziene a fost găsit în interiorul unui piton gigant, capturat în apropierea locului unde femeia dispăruse în timp ce se ocupa cu grădinăritul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.