Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pittsburgh Penguins, aproape de a pune mâna pe Cupa Stanley

abc news
hochei NHL

Pittsburgh Penguins este tot mai aproape de a câştiga Cupa Stanley pentru al doilea an consecutiv. După ce câștigaseră cu 5-3 prima partidă jucată pe teren propriu în fața echipei Nashville Predators, "Pinguinii" s-au impus cu 4-1 și în cea de-a doua partidă, jucată pe același patinoar.

Oaspeţii a început curajos meciul și au reușit să conducă pe tabelă pentru prima oară în această finală. Pontus Aberg a finalizat superb un contraatac și l-a învins prima și singura dată pe Matt Murray, rezerva titularului Marc-Andre Fleury. Avantajul oaspeților a durat însă doar 3 minute și jumătate, până când Jake Guentzel a egalat la 1 pentru Penguins. După o repriză a doua fără goluri, echilibrul s-a rupt în ultima parte. Gazdele s-au dezlănţuit şi au marcat prin același Guentzel după numai 10 secunde, iar peste 3 minute Wilson şi Malkin au înscris două goluri la dfoar 15 secunde unul de altul.

La scorul de 4-1, mai spre final Evgheni Malkin s-a luat la bătaie cu Mattias Ekholm. Pentru următoarele două partide seria se mută la Nashville. Meciul al treilea este programat pentru 4 iunie. Finala Cupei Stanley se joacă după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.