Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plafonarea prețului la energie: Ministerul Finanțelor, ANRE și SGG sunt printre inițiatori (Newsweek)

Radu Pop

Trei instituții controlate politic de PSD sunt printre inițiatorii OUG-ului care plafonează prețurile la energie. Un document intern al PSD, intrat în posesia jurnaliștilor de la Newsweek, arată cum ordonanța este desființată în interiorul partidului.

PSD controlează trei instituții cheie în elaborarea și implementarea plafonării prețurilor la energie pentru populație și companii. Atât Ministerul Finanțelor cât și ANRE și SGG sunt instituții cu atribuții diverse în elaborarea și implementarea actului normativ care va fi adoptat de guvern în viitorul apropiat.

Subiectul pare să fie un nou măr al discordiei în interiorul coaliției. Deși niciuna dintre părți nu a comentat public pe subiect, documente interne intrate în posesia presei demască un asalt al PSD asupra formei OUG-ului elaborat, culmea, tocmai de cadrele partidului din Kiseleff.

Potrivit sursei citate, social-democrații plănuiesc să mimeze un nou conflict în interiorul coaliției din care câștigători ar urma să fie tot producătorii și furnizorii de energie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.