Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plafonul unei ferme din Buzău s-a prăbuşit peste 150 de oi

ferma porci

Plafonul unei ferme s-a prăbuşit din cauza vântului puternic şi a căzut peste 150 de oi, pe care pompierii din Buzău încearcă să le salveze, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, forţe din Detaşamentul ISU Rm Sărat s-au deplasat la o fermă de animale unde s-a prăbuşit un plafon peste animale.

Se acţionează pentru îndepărtarea acoperişului. Sunt surprinse circa 150 oi pe care pompierii încearcă să le saveze.

Tot miercuri seară, în timpul intervenţiilor cauzate de viscol, pompierii trebuie să intervină şi la numeroase incendii. Foc a fost semnalat în Zărneşti, la Oreavu, dar şi în municipiul Buzău.

Tot din cauza vântului puternic, mai multe acoperişuri au fost smulse de vânt, multe dintre ele în municipiul Buzău. De asemenea, panouri publicitare au fost desprinse şi au căzut.

Citește și: Șerban Nicolae: ‘Ați dat ordonanțe de urgență noaptea, hoților!’

Un număr de 27 de localităţi din judeţul Buzău sunt nealimentate cu energie electrică miercuri seară În unele dintre ele, muncitorii de la Electrica au reuşit să remedieze avariile, însă pe măsură ce unele defecţiuni sunt înlăturate, apar altele noi, în alte părţi ale judeţului.

Pe de altă parte, până miercuri seară, la ora 19.00, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au sosit 11 pacienţi cu grad de risc care necesită cazare şi monitorizare. Dintre aceştia, la Maternitatea Buzău au ajuns 2 gravide cu sarcina la termen, iar la U.P.U au sosit 6 pacienţi dependenţi de oxigen care au rămas internati pe secţia Medicală şi 3 pacienţi care necesită dializa, care au rămas internati pe secţia Chirurgie.

”Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este pregătit să primească pacienţii cu risc, respectiv gravide, pacienţi dependenţi de oxigen şi cei care necesita dializa pentru cazare şi monitorizare in perioada codului roşu emis de ANM.”, transmit reprezentanţii SJU Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.