Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan BOMBĂ al viceprimarului Bădulescu, după bătaia din Consiliul General al Municipiului Bucureşti - Vrea ÎNCHIDEREA supermarket-urilor în weekend

Primaria Capitalei
Firea Badulescu

Plan inedit anunțat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. După ce ieri a fost vedetă în presă din cauza scandalului din ședința Consiliul General al Municipiului Bucureşti, acolo unde s-a bătut cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, Bădulescu vine cu o idee șoc. Acesta vrea închiderea unor supermarket-uri din Capitală în weekend - uri.

”Vom începe discuţiile cu marile lanţuri de supermarketuri. Eu voi avea o iniţiativă de consilier general care să închidă pentru sâmbătă şi duminică activităţile comerciale din anumite supermarketuri din Bucureşti, tocmai ca în weekend să se poată aproviziona foarte bine şi să evităm prezenţa traficului greu pentru zonele din Bucureşti”, a declarat, vineri, Aurelian Bădulescu, conform News.ro.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

Viceprimarul susţine că propunerea, cel mai probabil, nu va fi pe placul marilor retaileri.

”Lucrul ăsta o să-i supere, dar vom limita la 3,5 tone orice formă de aprovizionare pe aceste lanţuri de magazine”, a mai spus Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei afirmă că îşi bazează propunerea pe doleanţele bucureştenilor, primind această recomandare de la mai multe persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.