Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan diabolic pentru Băsescu: de ce boală 'suferă' fostul președinte

basescu

Fostul director editorial al trustului Adevărul Holding, Adrian Halpert, a povestit, pentru Reportervirtual, cum a intenţionat Dan Voiculescu să-l declare bolnav pe Traian Băsescu, folosind ca punct de start ziarul ”Adevărul” pentru a lansa apoi o amplă campanie mediatică de susţinere a de suspendării fostului preşedinte al României pe motive medicale. Manevra era propusă chiar de mogulul de la Adevărul, Dinu Patriciu.

Astfel, Adrian Halpert povesteşte cum Dinu Patriciu, patronul trustului Adevărul, l-a chemat în biroul său, în vara anului 2010, pentru a-i înmâna un document despre sindromul Wernicke-Korsakoff. Alături de Dinu Patriciu se afla şi Peter Imre.

„„E boala de care suferă Traian Băsescu. E grav bolnav. De la alcool. Nu mai poate conduce România. Trebuie să facem ceva”, i-a spus Dinu Patriciu lui Adrian Halpert. Conform documentului, boala de care ar fi suferit Traian Băsescu era o afectare permanentă a creierului, generată în special de carența de vitamină B1, carență obișnuită în cazul alcoolicilor cronici. Printre simptomele acestui sindrom s-ar fi numărat pierderile de memorie, inventarea de povești și situații sau halucinații. O astfel de boală ar fi fost perfectă pentru a pune la îndoială capacitatea lui Traian Băsescu de a conduce țara, după ce, în 2009, Mircea Geoană nu câştigase alegerile prezidenţiale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.