Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan URIAȘ al Primăriei Capitalei: ordinul dat de Gabriela Firea

adevarul.ro
CGMB vot Gabriela Firea

Primăria Capitalei se pregătește de un proiect uriaș, care ar putea schimba din temelii Bucureștiul. Municipalitatea a demarat procedura de achiziție a studiului de fezabilitate pentru realizarea pistelor de biciclete pe o suprafața de 100 km. Primăria Capitalei dorește realizarea unei rețele de 250 km piste de biciclete, cu 12 proiecte prioritare de 60 km, ce urmează a fi implementate pe termen scurt. Valoarea totală estimativă pentru cei 250 km de piste este de 50 milioane euro.

Citește și: Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Citește și: Dan Andronic, detalii despre întâlnirea cu Ghiță: 'Am avut un șoc când m-am întâlnit cu el'

Primarul General, Gabriela Firea, a solicitat directiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Bucuresti accelerarea demersurilor pentru implementarea sistemului de transport alternativ in Capitala, informează libertatea.

„Ne dorim ca mersul cu bicicleta sa devina un mijloc de transport uzual in Capitala. Printre demersurile pe care Municipalitatea le intreprinde in aceasta perioada se numara si demararea procedurii de achizitie a studiului de fezabilitate pentru realizarea unei retele de piste de biciclete pe o suprafata de 100 km, printr-o conventie incheiata cu Ministerul Mediului si prin care se aloca 10 milioane de euro pentru realizarea acestui obiectiv. Intentia PMB este de a acoperi axele Nord-Sud si Est-Vest. Totodata, intentionam sa incheiem o serie de parteneriate cu facultatile, institutiile publice si companiile private pentru a putea instala cate mai multe rasteluri de biciclete, astfel incat sa cream conditii pentru cei care doresc sa mearga cu bicicleta la serviciu”, a transmis primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Marius Băgăcean, noul finanțator al celor de la CFR Cluj vrea să formeze o grupare de top în Gruia, una care să ajungă să evolueze iar în grupele Champions League. Cum de la anul doar campioana din Liga 1 va mai avea acces la preliminariile UCL, omul de afaceri țintește titlul. De aceea l-a adus pe Dan Petrescu și de aceea se pare că vrea să-l coopteze în staff și pe Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.