Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plangere penala impotriva lui Ponta, Corlatean si Stanoevici. Risca 6 ani de inchisoare

parchet-general

Candidatul independent la alegerile prezidentiale din primul tur, Monica Macovei a declarat miercuri ca a depus o plangere penala la Parchetul General impotriva lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici pentru proasta organizare a alegerilor din strainatate.

"Am depus la Parchetul General o plangere penala si un denunt penal prin care solicit anchetarea de urgenta a urmatorilor: Victor Ponta, Titus  Corlatea, Bogdan Stanoevici, presedintii sectiilor de votare din strainantate si tuturor celor care au implicati in organizarea procesului electoral din strainatate", a spus Monica Macovei.

Aceasta a precizat ca in Codul Penal infractiunea de impiedicare a dreptului de vot poate fi pedepsita cu pana la 6 ani de inchisoare. Ea ii acuza de asemnea pe cei mai sus mentionati de neglijenta in serviciu.

"Pentru toti acestia, implicati in ostructionarea si impiedicarea dreptului la vot a persoanelor din strainatate. S-au inchis sectii de votare desi erau oameni inauntru si li s-a inchis usa in nas. Este foarte important, pentru ca a mentine orice umbra asupra corectitudinii procesului electoral ne afecteaza pe toti. Ramanem cu eticheta de tara in care se fura alegerile. Romanii din strainantate sunt romani ca si aici. Cu oricine ar fi votat trebuiau sa aiba dreptul sa voteze. Ponta, dupa ce a facut niste glumite, a spus ca va pune mai multe sectii de votare. Infractiunile l-au aruncat pe el in turul doi", a mai spus Monica Macovei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.