Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângerea penală depusă de ANAF împotriva lui Gelu Diaconu, fost şef al instituţiei, a fost clasată: 'Voi face plângere persoanelor din ANAF'/ DOCUMENT

Inquam Photos/Octav Ganea
Gelu Diaconu la DNA

Gelu Diaconu, fost preşedinte al ANAF, anunţă că procurorii au clasat plângerea penală depusă de ANAF împotriva sa, ca urmare a dezvăluirilor făcute pe Facebook despre unele contrale ale Antifraudei la redacţiile unor publicaţii de presă. Diaconu publică ordonanţa de clasare, cu detalii care par chiar comice pe alocuri, şi anunţă că va depune la rândul său plângeri împotriva celor care l-au denunţat pe nedrept.

CITEȘTE ȘI: RISCUL MAJOR la care te expui dacă pisezi sau rupi MEDICAMENTELE pentru a le înghiți mai ușor

"Habemus Justiția...încă!

O informație proaspătă: după urmărirea penală "in rem" efectuată de către Inchiziția lui Dragnea din Poliția Română pentru ca aș fi divulgat informații secrete, atunci când am facut publice - pe această pagină de Facebook - abuzurile ANAF în cazul controalelor la Hotnews și Rise Project, Parchetul a decis să infirme propunerea de urmărire "în personam" și sa claseze acuzațiile! (vezi facsimil)

Pentru început, iată sinteza halucinantă a declarațiilor date de martorii din ANAF (le găsiți in extenso în ordonanța procurorului atașată). Așadar, faptul că am postat pe Facebook documentele care au dezvăluit abuzurile statului asupra mass-media a condus la următoarele efecte în rândul angajaților ANAF și în societate:

- "colegii au fost afectați și stresați"

- "unii colegi au fost mâhniți"

- "altii au fost suspiciosi și n-au mai avut încredere în instituția pentru care lucrau"

- "unii agenți economici au manifestat agresivitate verbală față de echipele de control"

- "s-a diminuat încrederea cetățenilor în instituție"

- "impact negativ asupra activității instituției "

- "agenții economici n-au mai avut încredere"

- "a influențat activitatea profesională a colegilor"

- o doamnă "a fost îngrijorată când a văzut documentele postate pe pagina de Facebook"

- o altă doamnă "a fost indignată"

- aceeași doamnă "a aflat ca postările de pe Facebook au generat o stare de suspiciune și neîncredere în rândul colectivității"

- un domn "a fost deranjat ca Gelu Ștefan Diaconu a publicat documentele pe Facebook"

Doar ca fapt divers, care subliniază încă o dată penibilul plângerii ANAF, procurorul a considerat că pe site-ul Ministerului de Finanțe se găsesc mult mai multe informații și mult mai exacte, cu privire la firma care opereaza Hotnews.ro, decât cele făcute publice de mine (pag 9 din facsimil).

Cine o să aibă răbdare să citească cele 14 pagini ale ordonanței va realiza câtă documentare, câtă muncă, câte resurse au fost irosite de mercenarii lui Dragnea și ai doamnei Carmen Dan, angajați ai IGPR, plătiti de fapt de dvs. doar ca să intimideze, să închidă gura și să descurajeze alți opozanți ai regimului mafiot PSDragnea.

Cât despre angajații Direcției Antifraudă din ANAF, suflete rănite, mâhnite, dezamăgite și indignate de dezvăluirile mele despre abuzurile lor...ce să mai zic? Să-i trimit să-și analizeze proprii indicatori de performanță ai DGAF care se prăbușesc? Cel mai probabil ar fi inutil. Preocuparea lor e să-și servească stăpânii, să-și rotunjească veniturile și să-și conserve puterea efemeră. Demnitatea și profesionalismul sunt noțiuni străine pentru ei.

Îmi pare sincer foarte rău de cei rămași în urmă, de acei angajați ai ANAF - majoritari - care trebuie să ducă în spate oprobriul public care însoțește imaginea oricărui angajat al ANAF din cauza cozilor de topor.

P.S. 1. Așa cum am făcut și în cazul procurorului DNA, Doru Țuluș, care mi-a distrus cariera prin dosarul fantasmagoric "Partida Romilor" (prelucrat pe modelul Portocală) îmi voi căuta dreptatea în justiție. Și, așa cum justiția a clasat acuzațiile lui Doru Țuluș și acum îl investigheză pe el pentru abuzul făcut, după epuizarea cailor lor de atac, voi face plângere și persoanelor din ANAF pentru denunțuri calomnioase, mărturie și producere de probe mincinoase si voi astepta răbdător înfăptuirea actului de justitie.

P.S. 2: Liviule...e greu ca din 2017 să-ți iei o țară pe persoană fizică! Pregătește-te de Madagascar sau pregătește boceluța. Și, relaxează-te, România e o țară democratică. Ai voie la vorbitor de vreo 2-3 ori pe săptămână". scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Mare ATENŢIE în perioada postului: Lipsa unei vitamine din produsele de origine animală are consecinţe grave .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.