Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângerea penală pe numele premierului va afecta GRAV economia României (Gabriela Zoană, europarlamentar PSD)

Parlamentul European 4

Poziție tranșantă a europarlamentarului PSD Gabriela Zoană pe tema plângerii depuse de liderul PNL la Parchetul General, prin care premierul României, Viorica Dăncilă, este acuzată de înaltă trădare.

"Plângerea penală depusă de către liderul unui partid de opoziție împotriva premierului Viorica Dăncilă demonstrează că avem de-a face cu un gest politic iresponsabil care va avea, fără îndoială, un impact emoțional asupra investitorilor și va influența negativ stabilitatea economiei.

Într-o perioadă în care România înregistra constant creștere economică, iar guvernul reușise să măreascăsalariile bugetarilor, reprezentanții partidelor de opoziție au găsit de cuviință să recurgă la un subterfugiu de a lovi în partidul aflat la guvernare, în lipsa oricăror argumente politice sau economice.

Mai mult, așa cum observăm cu toții, plângerile penale de acest fel se finalizează de regulă cu neînceperea urmăririi penale, dar asta după ce și-au atins deja scopul inițial – acela de a scoate din jocul politic sau de a înlătura persoana vizată de pe o anumită funcție.

În acest context sunt convinsă că plângerea îndreptată împotriva premierului României este la rândul ei lipsită de orice temei juridic, singurul ei scop fiind de a lovi politic în partidul aflat la guvernare.

Această atitudine din partea Opoziției nu face altceva decât să îndepărteze investitorii, să tulbure piețele financiare și să ne demonstreze încă o dată, dacă mai era cazul, că în România lucrurile nu pot să meargă în direcția bună (așa cum mergeau și acum) pentru că se va găsi cu siguranță cineva care să își dorească să meargă în direcția greșită.

Îmi exprim convingerea conform căreia guvernul va gestiona cu bine și această situație și că România își va continua creșterea economică indiferent de atacurile politice din interior", transmite Zoană printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.