Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângeri PENALE pe numele tuturor celor care au OBSTRUCȚIONAT salvarea Alexandrei: 'Polițiștii mi-au spus că nu sunt lăsați să intre în casă'

arhiva personala
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, și unchiul Alexandrei Măceșanu, fata rapită și violată de Gheorghe Dincă, susține că polițiștii nu au fost lăsați să intre la casa suspectului crimei din Caracal. De altfel, polițiștii care au reușit după ore de căutări să o găsească pe fata care sunase la 112, după ce STS furnizase trei adrese greșite, susțin și ei că nu au fost lăsați să intre. O asociație a procurorilor a dat însă vina pe oamenii legii, acuzând că aceștia nu aveau echipe la ora 3 și jumătate dimineața, când s-a obținut mandatul pentru a se intra în casa lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Cozmin Gușă dă de pământ cu Traian Băsescu - 'Statul paralel creat pe vremea lui' e de vină pentru moartea fetelor

"În acest moment, noi ne dorim un singur lucru, ca acele instituții în care noi ne punem baza să fie destructurate. În Caracal, clanurile interlope sunt mână în mână cu poliția și cu politicul, îndiferent de culoarea lor. Până la a merge și a acuza modul în care a intervenit Dăncilă sau Iohannis e cam mult. Eu i-am cerut premierului Dăncilă să îi demită pe șeful IGPR și pe șeful Poliției Caracal.

Ancheta Parchetului General și a CSM va demonstra că au fost polițiști care au vrut să intre în acea incintă și procurorul i-a oprit. Eu personal voi depune plângere pe numele tuturor celor care nu au acționat legal", a declarat Cumpănașu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.