Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul e gata. Ziua Z în PSD (surse)

PSD nu o să se țină băț pentru ca nu e momentul. Va da sefia Guvernului din mana. Victor Ponta se pregateste sa anunte premierul in functie de o analiza interna in data de 3 noiembrie, spun surse din partid.

Pana atunci, varianta cea mai plauzibila pentru PSD-isti inca ramane Calin Popescu Tariceanu.

Totul depinde de ce se va intampla luni dimineata, pe 3 noiembrie. Daca Tariceanu are 8-10 procente, va fi premier. Ponta o sa-l anunte ca sa ia voturile in turul 2. Daca nu-l anunti premier nu ai sanse, asa ca stai cu el premier un an, doi, alta sansa n-ai, e singura sansa”, au explicat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

De ce-ar fi Tariceanu varianta de preferat in partid?

La sate luam noi, dar orasele le iei cu Tariceanu. Esti obligat sa joci asta acum. Ce, eu n-as vrea un PSD-ist?”, ne-a declarat un lider PSD.

"Degeaba faci pe bățosul și anunti un PSD-ist daca nu iei 51%", mai spun pesedistii despre turul 2.

Un plan mai vechi

Conducerea largita a PSD a fost informata la Comitetul Executiv National din vara, de la Orastie, ca intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale, Victor Ponta va anunta premierul pe care-l va sustine PSD daca o sa castige alegerile prezidentiale. Informatia pe surse mai spune ca Victor Ponta a dat de inteles ca acesta va fi Calin Popescu Tariceanu. Potrivit calculelor interne din PSD, organizatiile judetene il pot duce pe Victor Ponta la circa 42-43% in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar diferenta de voturi trebuie luata prin ruperea electoratului de dreapta si atragerea unei parti a acestuia, prin Calin Popescu Tariceanu-premier, alaturi de candidatul PSD.

Citeste si: Maior dă fiori în PSD (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.