Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Victor Ponta dă partidul din mână: Plan exploziv al baronilor PSD (surse)

strategie

Vicepreședinții PSD Marian Vanghelie și Robert Negoiță au toate șansele să fie lichidați în partid. O cooperativa se pregateste sa ia informal partidul.

Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca s-au format gruparile care se vor ciocni puternic în ședința Comitetului Executiv National al partidului. Baronii care au caștigat alegerile pentru Victor Ponta s-au pus de acord și vin cu un plan necruțător, spun sursele citate.

Un lider PSD a explicat stiripesurse.ro care e planul de atac, asa cum a ajuns la urechile sale:

Cei care au castigat (alegerile in judet pentru Victor Ponta, n.red.) sunt montați. Vor spune ca la ei au facut curatenie in organizatii si ca cei mai multi au plecat singuri pentru ca au onoare si asa e normal, sa ai onoare sa pleci acasa. Vor spune ca trebuie dat un exemplu in partid, repet, un exemplu, si ca nu mai merge cu sanctiuni si ca e inadmisibil sa vina Negoita si Vanghelie sa faca spectacol pe scarile partidului”.

Potrivit surselor din PSD, tonul nu o sa-l dea Victor Ponta. Liderul PSD va veni cu un mesaj impaciuitor, de unitate si-i va lasa pe altii sa inceapa show-ul.

Sursele citate spun ca s-a format o cooperativa in partid care va incerca sa tina Guvernul in picioare, cu orice pret, anul viitor. Aceasta cooperativa va prelua cu adevarat partidul la Comitetul Executiv National.

Victor Ponta va fi lasat in pace cata vreme cooperativa isi va spori influenta pana cand va putea sa jongleze cu marile decizii din partid, mai spun sursele citate.

Cine a pierdut trebuie sa faca primul un pas in lateral si cine nu se simte…Unii dau din gură și alții aduc voturi”, ne-a mai declarat un lider judetean PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.