Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul Premier League de readucere a fanilor în tribune ar putea fi blocat de guvernul englez

Premier League

Dorinţa oficialilor din prima ligă engleză de fotbal de a redeschide stadioanele pentru fani începând cu luna octombrie ar putea fi blocată de reprezentanţii guvernului de la Londra care au anunţat că planurile în acest sens vor fi revizuite, scrie Reuters potrivit Agerpres.

Premierul Boris Johnson a afirmat că maxim 1.000 de persoane vor fi acceptate în tribune începând din această lună.

''Trebuie să revizuim planurile privind acceptarea unui număr mai mare de spectatori pe stadioane de la finele acestei luni şi deschiderea totală a stadioanelor de la 1 octombrie. Asta nu înseamnă că vom renunţa la programul nostru, doar îl vom revizui'', a spus premierul Boris Johnson.

Secretarul pentru Cultură şi Sport, Oliver Dowden, a declarat pe Twitter că schimbările de plan vor fi anunţate în curând, ca urmare a creşterii numărului cazurilor de infecţie cu Covid-19.

''Munca noastră continuă şi vrem să avem pe stadioane un număr de spectatori care să se apropie de normal până de Crăciun'', a punctat Dowden.

Noul sezon competiţional din Premier League începe din acest weekend, însă meciurile se vor desfăşura deocamdată fără spectatori în tribune.

FC Liverpool, campioana Angliei, va juca în prima etapă a sezonului 2020/2021 contra nou-promovatei Leeds United, pe Anfield (12 septembrie), echipa oaspete revenind în Premier League după o pauză de 16 ani.

Manchester City şi Manchester United, care trebuiau să le înfrunte pe Aston Villa respectiv Burnley, în prima etapă, nu vor juca weekend-ul din prima etapă, din cauza participării lor în cupele europene. United va debuta ca urmare în noul sezon pe 19 septembrie contra lui Crystal Palace, în timp ce City va juca în deplasare cu Wolverhampton Wanderers în aceeaşi zi.

Arsenal primeşte vizita nou-promovatei Fulham pe 12 septembrie, în timp ce Tottenham găzduieşte meciul cu Everton.

În celelalte meciuri de pe 12 septembrie, Crystal Palace primeşte replica lui Southampton, West Ham United primeşte vizita lui Newcastle United, iar West Bromwich Albion va juca acasă cu cu Leicester City.

Pe 14 septembrie au loc ultimele două partide din prima etapă: Brighton - Chelsea Londra şi Sheffield United- Wolverhampton Wanderers.

În etapa a doua, Liverpool va juca la Londra cu Chelsea, iar derby-ul cu Manchester City va avea loc pe 7 noiembrie pe Etihad Stadium, în tur, respectiv pe 6 februarie, în retur.

Derby-urile din Manchester sunt programate pe 12 decembrie, respectiv, 6 martie.

Sezonul 2020/2021 nu va avea pauză de iarnă şi se va încheia pe 23 mai, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de debutul EURO 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.