Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Planul roșu de intervenție a fost actival aproape de Vama Veche - Accident cu un autocar în care erau zeci de pasageri

planul rosu

Autorităţile din Constanţa au activat, vineri seara, Planul Roşu de Intervenţie după producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism. Trei persoane aflate în maşină au fost rănite. Pasagerii autocarului - 3 minori şi 21 de adulţi - au fost evaluaţi, stabilindu-se că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Constanţa, în autocar se aflau 24 de pasageri, dintre care 3 minori şi 21 de adulţi. „În urma efectuării triajului, niciun pasager din autocar nu necesită îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

UPDATE: La ora 19.15 IGSU a anunțat că Planul Roșu a fost dezactivat.

Informațiile inițiale:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, vineri seara, despre producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism. Acolo s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

La ora 18.05 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

„Este vorba despre un accident rutier petrecut între un autoturism şi un autocar. În urma impactului, trei persoane - doi adulţi şi 1 minor în vârstă de 11 ani - din autoturism primesc îngrijiri de la echipajele medicale. Se execută trierea pasagerilor din autocar”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.