Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planuri în PC care incing spiritele in partid

PC - STIRIPESURSE.RO

Nervii au fost intinsi in sedinta Comitetului Executiv al PC de marti. Surse din cadrul partidului au precizat ca liderii PC doresc sa treaca printr-un proces de rebrand-uire al partidului pentru a-l putea scoate din umbra PSD-ului si pentru a avea o identitate si o imagine proprie mai bine conturate.

Acest curent de opinie nu este insa sustinut de toti membrii PC care se tem ca o dezlipire de PSD le-ar putea aduce pierderi semnificative si le-ar periclita sansele de a castiga mandate atat in alegerile locale cat si in cele parlamentare. Insa PC  pare sa se pregateasca pentru alegerile din 2016 cand balanta puterii ar putea sa incline in favoarea noului PNL, lasand PSD-ul si aliatii sai in opozitie.

Mai mult decat atat, sansele ca un partid mic ca PC sa obtina mandate in alegerile locale ar putea fi periclitate si de propunerea prezentata chiar de presedintele de partid Daniel Constantin care sustine nevoia unui nou sistem de alegere a primarilor si a presedintitlor de consilii judetene in doua tururi de scrutin:

"Colegii mei au opinat sa avem alesii locali desemnati prin doua tururi de scrutin", a explicat Daniel Constantin.

Astfel de propuneri par sa il fi deranjat cel mai tare pe primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone care a ridicat tonul in sedinta si si-a intrebat colegii scurt si la obiect: "Ce putem face noi cu un partid de 3%".

Strategia PC nu a fost insa hotarata in acest Comitet Executiv, liderii PC urmand sa mai dezbata aceste propuneri in sedintele urmatoare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.