Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma românească Code of Talent, specializată în digitalizare, a obţinut finanţare nerambursabilă de aproape 1 milion de euro

twitter.com
tastatura laptop calculator

Platforma românească Code of Talent, specializată în digitalizarea proceselor de "Learning & Development" şi "Business Execution", a obţinut o asistenţă financiară nerambursabilă de aproape 1 milion de euro din fonduri europene, a anunţat compania, într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Valoarea totală a proiectului "Code of Talent Inteligent - inovare în microlearning prin utilizarea inteligenţei artificiale" (Cod MySmis: 129112) este de circa 1,4 milioane de euro (6.816.925,11 lei), din care aproximativ 936.000 de euro (4.549.174,32 lei) reprezintă volumul finanţării nerambursabile, iar circa 466.000 de euro (2.267.750 lei) contribuţia companiei. Proiectul se derulează pe o perioadă de 24 de luni, în perioada 4 august 2020 - 3 august 2022, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Premierul Ludovic Orban, despre repetarea alegerilor: În politică trebuie să știi să câștigi, trebuie să și pierzi

"Platforma digitală Code of Talent se bazează pe patru piloni. În primul rând, personalizarea: fiecare utilizator învaţă în ritmul propriu. În al doilea rând, învăţarea este asistată, utilizatorii fiind în permanenţă ghidaţi de un trainer sau un expert. În al treilea rând, aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica şi de a învăţa colaborativ. Şi, nu în ultimul rând, unităţile de curs sunt structurate sub forma unor 'misiuni' care îi implică în mod activ pe utilizatori. Se ştie de multă vreme că aceste soluţii, care transformă asimilarea unor informaţii adesea aride într-un joc atractiv, dau rezultate excelente. Aceste caracteristici cresc gradul de implicare a participanţilor şi conduc la o rată de finalizare a cursurilor de până la 10 ori mai mare decât în cazul platformelor convenţionale de e-learning. Unul dintre marile dezavantaje ale soluţiilor tradiţionale de e-learning este rata mare de abandon înregistrată în rândul utilizatorilor, din cauza duratei prea lungi a programului, a prezentării neatractive sau a lipsei unui feedback permanent", notează reprezentanţii platformei.

Începând din septembrie 2018, Code of Talent operează ca o companie independentă, iar în ultimii trei ani proiectul a atras finanţări în valoare de o jumătate de milion de euro, realizând totodată investiţii proprii de circa 475.000 de euro.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

"Noua versiune a soluţiei Code of Talent se va materializa într-o nouă generaţie de produs şi va îngloba în premieră tehnologii de Inteligenţă Artificială şi Machine Learning. Astfel, aplicaţia va recunoaşte preferinţele şi tiparul de învăţare ale fiecărui utilizator, ceea ce îi va permite să furnizeze o experienţă de învăţare cu adevărat personalizată. Cei care folosesc aplicaţia vor avea prin urmare ocazia de a învăţa aşa cum îşi doresc, fiind ajutaţi cu conţinut şi feedback personalizat, pentru ca învăţarea să fie nu doar eficientă, ci şi o experienţă plăcută", se arată în comunicat.

Code of Talent este o platformă disponibilă pe patru continente, fiind livrată în acest moment în 13 limbi diferite. Platforma a obţinut distincţia "Cel mai bun program L&D" (învăţare şi dezvoltare) la HR Excellence Awards Gala 2019 pentru proiectul Coca-Cola 3R Learning Challenge. În prezent, soluţia este utilizată de companii, precum Coca-Cola, British American Tobacco, Banca Transilvania, Renault, Bosch, OTP Bank şi multe altele.

Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 - 2020, sub sloganul "Competitivi împreună".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.