Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Social Liberală cere ca lucrările pentru Autostrada Moldovei să înceapă de urgență

PSL
PSL

PSL (Platforma Social Liberală) cere demararea de urgență a lucrărilor la Autostrada Moldovei A8 Iași - Târgu-Mureș. Apelul are loc în contextul în contextul Turului României 10 în 10 efectuat de liderii PSD, Ilan Laufer și Alexandru Coita în toate regiunile României.

Ieri, 26 ianuarie, a avut loc la Iași cel mai important eveniment din cea de-a doua etapă a TURULUI ROMÂNIEI 10 ÎN 10. Astăzi caravana se află la Botoșani și Suceava, ultimele două destinații ale celei de-a doua părți.

Liderii Platformei Social Liberale au avut o întâlnire cu un număr mare de ieșeni, studenți, antreprenori, cadre didactice și reprezentanți ai mediului de cercetare. Cu această ocazie, Ilan Laufer și Alexandru Coita și-au afirmat susținerea pentru două proiecte de importanță majoră pentru Iași, pe care le vor promova cu prioritate în cadrul proiectului de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10. Este vorba de realizarea în regim de maximă urgență a Autostrăzii Moldovei, care va lega Iași de Târgu - Mureș, dar și de înființarea unui mare centru de incubare specializat în industrii înalt tehnologizate, prin care să fie sprijinite 10 mii de companii start-up din zona Moldovei.

“Am fost impresionat de numărul mare de ieșeni prezenți la evenimentul PSL, de calitatea discuțiilor și de implicarea celor prezenți. Din acest moment, este clar pentru noi că în județul Iași putem obține o performanță politică importantă.” (Ilan Laufer)

“Am promis azi ieșenilor că vom fi vocea lor. Capitala Moldovei poate deveni un important pol de dezvoltare al întregii regiuni, iar pentru asta sunt necesare investiții urgente în infrastructura de transport și în dezvoltarea ecosistemului de afaceri, cu precădere în zonele înalt tehnologizate.”

Astăzi, TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10 este prezent la Botoșani, de la ora 14 și la Suceava, de la ora 17, anunță liderii PSL pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.