Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecați singur, domnule președinte, nu puneți răbdarea românilor la încercare!

Scrisoare deschisă către încă președintele Iohannis

V-am văzut ieri la Cotroceni (de la distanță, pentru că nu suportați criticii) cum vă căzneați să salvați Uniunea Europeană. Cine plătește însă prețul aducerii mortului de la groapă? Dumneavoastră nu, pentru că vacanțele, vilele și amenajările exorbitante de la Cotroceni sunt asigurate. Prețul îl plătesc însă țăranii români care nu mai au nici voie, nici unde să își vândă marfa, îl plătesc orășenii din România care nu mai au locuri de muncă, și îl plătește fiecare cetățean al acestei țări pus să plătească facturi ca în Uniunea Europeană cu salarii ca pe moșia lui Iohannis.

Uniunea Europeană se prăbușește în timp ce câțiva dinozauri încearcă să o resusciteze ca să își salveze privilegiile. Printre ei vă numărați și Dumneavoastră, dar nu vă întrebați ce preț plătește România pentru că, în loc să se salveze pe sine și ce i-a mai rămas după invazia UE, e obligată să moară încet împreună cu fantasmagoria bruxelleză de care au profitat doar multinaționalele, bancherii și politrucii.

Vă agățați de Uniunea Europeană ca de singura rațiune de a mai exista, ceea ce este valabil în cazul Dumneavoastră. Fără sprijinul lui Angela Merkel și al comisarilor, nu ați rezista la Cotroceni nicio lună. Așadar, cariera Dumneavoastră politică la nivel înalt a început și se va sfârși o dată cu opiumul UE, vândut la suprapreț de la Bruxelles. Între timp, capitalul românesc dispare, resursele sunt înstrăinate, iar când UE își va da obștescul sfârșit, nu peste mult timp, ne vom trezi cu o țară pustiită și golită de tot ce era valoros. Totul pentru ca Dumneavoastră să mai prindeți o vacanță, o limuzină și o invitație la Bruxelles.

Uniunea Europeană este ca Dumneavoastră, domnule președinte! O construcție abulică, picată parcă din cer (dar nu din cerul divinității, asta e sigur), care nu are nimic de spus, nimic de făcut, dar totul de luat, și care se menține în viață prin transfuzie de sânge de la poporul român și de la celelalte națiuni supuse Bruxelles-ului. Sunteți ultimul reprezentant din România al unui imperiu decăzut și muribund și aveți de gând să ne îngropați o dată cu el, ca un Kaiser care a supraviețuit Primului Război și care nu a aflat că vremea imperiilor a trecut.

E timpul să plecați, domnule președinte! Cu Uniunea Europeană cu tot. Luați-o pe Merkel, luați-vă imigranții, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte și carne (noile cartele impuse de comisari), luați-vă stelele Uniunii și duceți-vă să visați la marele Reich în altă parte. Luați-vă și vilele dobândite ilegal, numai lăsați poporul român să își salveze ființa înainte ca UE să ne tragă cu totul în groapă după ea. Puteți fi mândru că ați fost ultimul baron de Sibiu și ultimul reprezentant din România al dominației germanice asupra Europei. Mergeți în vacanță pe viață cu Merkel și depănați amintiri despre marele vis arian. Noi unii, românii, ne-am săturat și de UE, și de modelul german al coloniei, și de prezența dumneavoastră care a luat-o spre dictatură, după modelul pe care l-ați văzut la Erdogan.

Plecați singur, domnule președinte, nu puneți răbdarea românilor la încercare!

Deputat Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită

Candidatul PRU la Primăria Capitalei românilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.