Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid pare iminentă: Inter Milano este interesată să-l cumpere

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale

Gareth Bale a fost adus ca un "uriaş transfer" la Real Madrid în anul 2013 de la Tottenham Spurs. Atunci "galacticii" au plătit o sumă incredibilă pe galez, 101 milioane de euro. După şase sezoane pe Santiago Bernabeu, plecare jucătorului în vârstă de 29 de ani pare tot mai aproape de înfăptuire, relatează Mediafax.

Citește și: Marius Niculae îi critică în termeni duri pe dinamoviștii care au aprins torțe în fața hotelului lui Negoiță: 'Au dus niște lucruri la extrem'

Presa din Spania scrie că Zinedine Zidane este hotărât să renunţe la serviciile lui Bale pentru că doreşte o reconstrucţie a echipei Real Madrid, care a avut în 2018-2019 unul dintre cele mai proaste sezoane: clasarea pe locul trei în La Liga, eliminarea din Liga Campionilor de Ajax şi din Cupa Regelui de Barcelona.

Jurnaliştii iberici scriu că Gareth Bale ar putea ajunge lângă fostul lui coleg de la Real, Cristiano Ronaldo, în Italia. Noul antrenor al lui Inter Milano, Antonio Conte, îl doreşte pe atacant pe Giuseppe Meazza, căruia i se promite acelaşi salariu pe care îl câştigă la clubul din capitala Spaniei.

În acelaşi timp, tehnicianul italian i-ar fi promis lui Bale că va reconstrui echipa în jurul lui. La Real Madrid, jucătorul galez a evoluat în 231 de meciuri, a marcat 102 goluri şi a oferit 64 de pase decisive. Potrivit site-ului de specialitate, Gareth Bale este cotat la 70 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.