Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecată din USR, Cosette Chichirău se încurcă în birocrație - Va candida din partea unui alt partid, pentru că nu a reușit să-și înregistreze formațiunea dorită

pulsuliesean.ro
Cosette Chichirau

Deputata (ex-USR) Cosette Chichirău anunţă că la locale va candida pe listele partidului „România ECO”, care este înregistrat deja la Tribunal, după ce noua sa formaţiune „CURAJ pentru România” nu a finalizat formalităţile juridice pentru a putea intra în alegeri.

Cosette Chichirău, deputată de Iaşi, a explicat că în octombrie 2023 s-a alăturat partidului „România ECO (Echitate, Comunitate, Onestitate)”, partid înregistrat la Tribunalul Bucureşti în 2021. Ea a spus că tot în octombrie 2023, împreună cu colegii fondatori, a decis modificarea numelui partidului în „CURAJ pentru România” şi că a depus actele la Tribunalul Bucureşti, dar că procedurile juridice nu au fost încă finalizate.

„După mai multe termene şi hărţuiri din partea "prietenilor" politici, încă nu avem o decizie definitivă a instanţei pentru modificarea de nume. Avem hotărârea instanţei pe fond. Vom intra în alegerile locale de pe 9 iunie sub numele «România ECO». Apoi, după câteva luni, ne vom numi «CURAJ pentru România». Vom candida la Primăria Iaşi, Primăria Ploieşti şi în alte localităţi din ţară”, a mai afirmat Cosette Chichirău, potrivit news.ro.

Ea a precizat în repetate rânduri că va candida la Primăria Iaşi.

Deputata Cosette Chichirău şi-a anunţat demisia din USR în 4 septembrie 2023, ea afirmând că „mişcarea reformistă a generaţiei noastre trebuie continuată şi revigorată, iar la USR motorul e cam gripat şi nu mai trage”.

Ea a reproşat conducerii USR că nu a răsplătit performanţa, ci a transmis mesajul că „ori eşti cu noi, ori eşti împotriva noastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.