Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plenul CSM se va întruni pentru numirea lui Lucian Netejoru

adevarul.ro
lucian netejoru

Plenul CSM se va întruni, marți, pentru validarea rezultatelor concursului pentru numirea lui Lucian Netejoru în funcția de șef al Inspecției Judiciare. Netejoru a obținut, la concursul din martie susținut în fața comisiei CSM, un nou mandat, el fiind și singurul candidat potrivit mediafax.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întrunește, marți, pentru validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcția de inspector șef al Inspecției Judiciare, potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul instituției.

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent.

Lucian Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte. Netejoru a obţinut, astfel, un mandat de încă trei ani la conducerea secţiei, după ce a susţinut interviul în faţa şefei CSM, Lia Savonea, care a condus comisia din care au mai făcut parte Evelina Oprina, Victor Alistar, Andreea Chiş şi Florin Deac.

Mandatul lui Lucian Netejoru la Inspecția Judiciară s-a încheiat pe 1 septembrie anul trecut, însă din acel moment, el a condus instituția ca interimar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.