Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleşoianu declară război liderilor PSD: Cum puteți dormi noaptea, 'caracterelor'? Da, Dăncilă, Dragnea te-a creat!

liviu plesoianu

După ce a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale împotriva candidatului desemnat de propriul partid, deputatul Liviu Pleşoianu îi critică în termeni duri pe liderii PSD. Acesta susţine că liderii PSD şi-au făcut "partidul CEX", care s-a depărat de ceea ce îşi doresc membrii de rând ai PSD.

"PSD înseamnă oamenii care au votat acest partid, nu CEX! Voi ați deturnat un partid și l-ați transformat în Partidul CEX... Oricâte sondaje și largi susțineri ați mima, eu tot voi candida! ...Pentru că eu chiar am caracter, "caracterelor"!

Pe fostul președinte PSD, căruia îi țineați trena pentru a vă promova în funcții, l-ați înmormântat simbolic în chiar ziua încarcerării sale! Exact asta ați făcut, "caracterelor"! Brusc, aflat în drum spre închisoare, voi "nu mai comentați deciziile justiției"...

Da, Dăncilă, Dragnea te-a creat! Da, Dăncilă, în fața lui Dragnea tu n-ai spus nimic cât ți-au convenit funcțiile în care ai fost propulsată! Da, Dăncilă, cu toate astea, ai considerat firesc să spui "nu comentăm deciziile justiției" atunci când cel care te ridicase din anonimat a fost vârât la pușcărie a doua zi după alegeri, folosit fiind deopotrivă ca miză electorală și ca trofeu electoral!

Da, Fifor, da, Teodorovici... Și voi ați spus exact același lucru: "subiectul Justiție nu mai există pentru noi"! Cum puteți dormi noaptea, "caracterelor"? "Caracterelor", cum se face de spune lucrurilor pe nume tocmai cel care l-a criticat pe Liviu Dragnea când voi tăceați "eficient"? Da, "caracterelor", eu sunt cel care l-a criticat nonstop pe Dragnea, direct și public, pentru ezitările în lupta împotriva Noii Securități! Da, "caracterelor", eu nu m-am ridicat în picioare să-l aplaud la congresul PSD din 2018, atunci când unii candidați n-au putut să se exprime! Da, "caracterelor", tot eu sunt cel care s-a ridicat în picioare la congresul din 2019 și a VORBIT despre mizeria programării sentinței sale la o zi după alegeri! Da, "caracterelor", adevărul a fost rostit nu de voi, ci de acela care n-a intrat niciodată în biroul lui Dragnea pentru funcții, care nu i-a cerut niciodată nimic! Pentru că asta e diferența dintre mine și voi, "caracterelor": eu îl voi apăra PUBLIC până și pe Werner dacă "justiția" îl va abuza! Deși consider că ar trebui să viziteze pe termen lung spațiile mici și cu garduri ale Justiției, pentru cât rău i-a făcut acestei țări, până și pe Insul din Deal l-aș apăra dacă "justiția" l-ar abuza! Pentru că la mine contează Principiile, "caracterelor", nu Interesele!

Puteți mima oricâte CEX-uri, Congrese și sondaje, "caracterelor". Eu tot voi candida anul acesta! Și, chiar dacă vor fi trei oameni care îmi vor da VOTUL lor, eu tot voi fi mulțumit că voi fi VORBIT ca un om, nu ca un politruc căruia i se tot schimbă CIP-urile! Pentru că eu chiar am caracter, "caracterelor"!", scrie Liviu Pleşoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.