Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploieştenii vor primi, iarna aceasta, căldură subvenţionată

arhiva personala
Adrian Dobre

Consiliul Local al Municipiului Ploieşti a aprobat propunerea primarului Adrian Dobre (PNL) de a subvenţiona agentul termic funizat cetăţenilor racordaţi la sistemul de încălzire centralizată. Astfel, ploieştenii vor plăti, în iarna care vine, unul dintre cele mai mici preţuri din ţară pentru căldură: 187 de lei fără TVA.

„Este o victorie importantă pentru ploieşteni, care vor rămâne printre românii care plătesc cele mai mici costuri cu încălzirea centralizată. Mă bucură că, într-un final, consilierii locali ai PSD au abandonat strategia sabotării oraşului şi au dat curs acestei propuneri de HCL care vine să-i ajute pe cetăţenii Ploieştiului”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Decizia Consiliului Local era foarte aşteptată de ploieşteni după ce ANRE a stabilit că preţul de referinţă al încălzirii pentru consumatorii casnici ar fi urmat să fie 315 lei fără TVA.

Situaţia de la nivelul Municipiului Ploieşti pare să fie incomparabil mai bună decât cea de la nivelul Capitalei, acolo unde datoriile RADET către ELCEN bat sunt raportate la nivelul de 3,83 miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.