Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploieşti: Turneu de old boys cu Steaua, Dinamo, Rapid şi Petrolul

turneul lupilor

Duminică, 16 decembrie, Sala Olimpia din Ploieşti găzduieşte Turneul Lupilor, un regal sportiv care aduce la un loc vedete ale fotbalului românesc de odinioară. Echipe fanion ale campionatului românesc se vor înfrunta într-o competiţie de old boys, supervizată de ochii arbitrilor Alexandru Tudor şi Cristi Nica.

De la Steaua au confirmat Martin Tudor, Eugen Nae, Ghionea, Miu, Paraschiv, Rădoi, Neaga, Vali Badea, Aliuţă şi Mozacu, iar de la Dinamo – Cristi Munteanu, Florea, Năstase, Ionuţ Badea, Cernat, Florin Petre, M. Niculae, Mihalcea, Marica şi Iftodi.

Rapidul îi aruncă în acest Turneu al Lupilor pe Toader, Bebelaş, Motroc, Iencsi, Ţâră, Dulca, Bolohan, Caciureac, Pancu, Butoiu, Bădoi şi Târţău, în timp ce Piteştiul mizează pe artileria grea cu care a făcut istorie - Catană, Chiriţă, Abăluţă, Pârlog, Grama, Lara, Zmoleanu, Pura şi Cristi Vlad.

Citește și: Ploieşti: Asistenţii copiilor cu dizabilităţi îşi vor primi sporurile şi majorările

“Mă bucur enorm să revăd echipa cu care Petrolul a câştigat Cupa României în 1995, a fost un an de aur pentru fotbalul nostru. În calitate de viceprimar, susţin fără rezerve orice manifestaţie sportivă, nu contează că e vorba de fotbal sau de curse de trap pe Hipodromul Ploieşti. Însă, deocamdată, în aşteptarea evenimentului de duminică, zic şi eu ca orice ploieştean: Hai, Petrolul!”, a declarat Cristian Ganea.

Competiţia va fi precedată de o conferinţă de presă la Stadionul Ilie Oană, duminică, ora 11.30, înaintea meciului Petrolul – CS Baloteşti, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.