Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP bate cu pumnul în masă în Guvern: 'Autostrada Unirii a ajuns bătaia de joc a politicienilor'

Facebook
PMP

Deputatul PMP Petru Movilă anunță că va solicita premierului Ludovic Orban şi ministrului Trasnporturilor „să se ocupe şi să răspundă personal” de punerea în aplicare a legii privind obligativitatea Guvernului României de a implementa şi a pune în practică Autostrada Unirii.

„Autostrada Unirii a ajuns bătaia de joc a politicienilor, parcă este o poveste despre care toţi îşi dau cu părerea, toţi vorbesc, dar nu răspunde nimeni. Sunt supărat pentru că avem 170 de ani de când Moldova, moldovenii au făcut absolut orice ca să se creeze România Mare.În tot acest timp, Moldova a fost mulsa de bogăţii, mulsa de milioane de oameni, de cetăţeni care au fost nevoiţi să se ducă să muncească în Braşov, Bucureşti, Constantă, Timişoara pentru că nimeni nu a făcut investiţii în Moldova. Moldovenii au fost nevoiţi să ridice oraşe în alte părţi ale României. Moldova a fost ţinută mereu în subdezvoltare. Spun acest lucru cât se poate de revoltat”, a spus Movilă.

Vezi si: Ce ar putea câștiga PSD și Pro România dintr-o alianță a stângii. Curente diferite de opinie în cele două partide .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.