Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP dă atacul la USR și Pro România: 'Ar putea încerca o alianță. Stânga nouă. Sunt la fel de coerente'

Facebook
PMP

USR și Pro România ar trebui să formeze o alianță de stânga. Sugestia vine de la Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, care denunță incoerența liderilor celor două partide și îl acuză pe Barna de ipocrizie.

„Partidele lui Barna și Ponta ar putea încerca o alianță. Stânga nouă. Sunt la fel de coerente. Întâi au spus că nu se justifică prelungirea stării de alertă. Acum spun că e riscantă organizarea alegerilor. Coerență la cote maxime. Unde mai pui că Barna era cât pe ce să semneze lângă Ponta și Ciolacu (când încă erau prieteni Victor și Marcel) o scrisoare în care PSD voia să aducă Guvernul la ordin în fața majorității PSD & anexele din Parlament.

În rest, Barna-USR sunt plini de criterii de integritate care ajută la sabotarea fostului lor președinte fondator. Criterii de integritate pentru alții. Partidele (lor) de față se exclud, nu-i așa?”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Tensiunile dintre PMP și USR s-au accentuat în ultima perioadă, după ce oamenii lui Băsescu au fost lăsați în afara alianței „de dreapta” PNL-USR din Capitală. Ca urmare, Traian Băsescu a anunțat că ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.