Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP neagă că filiala din Cluj ar fi pierdut 150 de membri, care s-ar fi dus la PNL

pmponline.ro
PMP sigla

PMP Cluj a transmis, miercuri, că informaţia potrivit căreia fostul membru al filialei clujene Rareş Rusu ar fi demisionat împreună cu 150 de membri este „neadevărată”, precizând că acesta a fost exclus din partid încă din anul 2017.

„În ce-l priveşte pe domnul Rareş Rus (fost consilier judeţean PDL până în anul 2016) acesta a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017. Aşadar, nu se poate aduce în discuţie plecarea să dintr-un loc de unde nu mai era deja membru. Mai mult de atât şi informaţia că domnul Rareş Rusu ar fi luat cu el 150 de membri este fake-news”, precizează PMP Cluj, potrivit unui comunicat transmis redacției.

Citește și: DEZERTARE MASIVĂ din PMP: La ce partid au fugit oamenii lui Traian Băsescu

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, preşedinte interimar al PMP Cluj, a afirmat că Rareş Rusu „nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic”.

“Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareş Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reuşit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment ca vizită preşedintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să îşi schimbe afilierea şi doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”, spune Cristian Vasile Lungu.

PMP Cluj mai menţionează că celelalte persoane menţionate în comunicatul de presă al domnului Rareş Rusu, nu ocupau la data comunicatului nici un fel de funcţie în PMP Cluj. „Ele au fost înlocuite în urmă cu un an datorită slabei performanţe politice de care au dat dovadă în campaniile electorale din 2016”, potrivit sursei citate.

PNL Cluj a anunţat, marţi, că peste 150 de membri PMP din judeţul Cluj s-au înscris în PNL, printre aceştia figurând un fost consilier judeţean, dar şi liderii unor filiale orăşeneşti şi municipale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.