Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP, pe cale să dea lovitura și în București, după succesul de la Ilfov/ surse

combinatii sforarii

Negocierile de după alegeri sunt foarte dure și nu de puține ori duc la răsturnări spectaculoase. Deși la nivelul țării nu a obținut scorul așteptat, în multe locuri Partidul Mișcarea Populară (PMP) condus de Traian Băsescu obține câștiguri răsunătoare.

Vezi și: VIDEO - Kovesi a EXPLODAT: AVERTISMENT teribil al șefei DNA

După ce au obținut dintr-un foc cele două locuri de vicepreședinte de la Consiliul Județean Ilfov cu doar 3 consilieri județeni aleși după negocieri la sânge cu liberalii, acum cei de la PMP sunt pe cale să oficializeze încă un succes - postul de viceprimar al Sectorului 4.

Asta în ciuda anunțului public făcut de liderii PSD și cei ai ALDE care au anunțat imediat după alegeri că peste tot unde ALDE și UNPR sunt reprezentate în consiliile locale și județene vor primi automat vicepreședintele de consiliul județean sau de viceprimar.

Se pare însă că social-democrații de la Sectorul 4 de sub comanda lui Daniel Băluță, primarul ales al sectorului iese din cuvântul lui Liviu Dragnea și al Gabrielei Firea încercând un tip de alianță denumită ”toxică”.

Surse politice social-democrate susțin că e pe cale să se oficializeze înscăunarea lui Ștefănel Marin, fost candidat al PMP (fost primar general interimar al Capitalei) la Primăria Sectorului 4 în funcția de viceprimar al Sectorului 4. Asta în condițiile în care el ar fi promis conducerii centrale că va evita PMP și va face o majoritate cu USB-ul lui Nicușor Dan, care însă nu vrea să audă de vreo alianță cu PSD în nici un consiliu local.

Citește și: VIDEO - Victor Ponta, atac HALUCINANT la Iohannis: le-a dat românilor multă.../ VIDEO

Aceleași surse la vârf din PSD ne-au precizat că Daniel Băluță va fi chemat la ordine la începutul săptămânii viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.