Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP, reacție la incidentul de la marșul unionist

unionisti

 

Reprezentantii PMP spun, dupa ce la marsul pentru unirea R.Moldova cu Romania li s-a cerut sa nu politizeze actiunea, ca au fost invitat de organizatori.

"PMP a fost invitat la aceasta acțiune publica de către organizatori și a participat cu o delegație formata din câteva sute de membri și simpatizanți. Printre colegii care au răspuns invitației au fost și membrii PMP Argeș, care au venit echipați cu însemnele partidului nostru. La solicitarea organizatorilor, colegii noștri au renunțat la însemnele partidului și au participat în continuare la acțiunea publică organizata în Piața Universitatii. Toți membrii noștri au participat la aceasta actiune patriotica cu scopul de a apropia romanii de pe cele doua maluri ale Prutului.

Partidul Mișcarea Populară este singurul partid politic romanesc care militează activ pentru unirea‎ celor doua state românești. Consideram ca acest obiectiv național, pus in practica de Președintele Traian Băsescu trebuie continuat de toate forțele politice care apără interesul național, dar prin fapte, nu prin declarații politicianiste fără continut. România a fost amputata prin voința a doi criminali, Hitler și Stalin, iar națiunea noastră a fost divizata. Europa nu poate fi intreaga, atât timp cât poporul roman trăiește asa cum au decis un nazist și un tiran comunist!", se arata intr-un comunicat de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.