Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: România a fost trasă pe dreapta

Partidul Mișcarea Populară afirmă că guvernarea a devenit interimară. România a fost pusă pe stand by. Politicienii au spus ”piua” românilor până își aranjează ei ”apele”. Au agățat ghetele administrării țării în cui și au plecat la joacă, în Parlament. Singura regulă de la acest game: nicio regulă. Toți își dau la goale, unii, altora. Cine-i gata, îl iau cu lopata! Lozinca este: nu luăm prizonieri. Învingătorul ia totul. Oprește România, cobor la prima!

PMP constată că totul se năruie în jurul acestei clase politice iresponsabile. Degeaba urlă medicii că ne așteaptă iar valuri de îmbolnăviri cu virusul covid. Bolnavii au început, din nou, să moară, pe capete. Sălile din spital s-au umplut, iar, de pacienți cu coronavirus. România, mult sub media vaccinărilor pe UE, este expusă valului patru al pandemiei. În același timp, explozia prețurilor la energie vulnerabilizează, accentuat populația nevoiașă, și nu numai. Inflația crește până la cer, iar produsele se scumpesc, în disprețul speculatorilor, îmbogățiți peste noapte.

Ce așteptări mai putem avea de la această coaliție guvernamentală, care s-a spart în bucăți și, în cârdășie cu partidele din opoziție, care, cum, se descurcă, încearcă să tragă folosească de partid? România a ajuns la mâna unor incompetenți și mari dușmani ai nației. Avem nevoie de o resurcitare masivă a clasei politice pentru a nu ne scufunda de tot. Acum corabia este în derivă, dar mai avem o șansă. Poate ultima. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.