Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, acuzații FĂRĂ PRECEDENT: 'Șuții Dragnea și Vâlcov au făcut o mangleală de 9 miliarde'

ionel danca PNL

PNL vine cu acuzații fără precedent, după ce Institutul Național de Statistică a publicat cifrele bugetului pe anul 2018. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susține că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov au făcut ”o mangleală de vreo 9 miliarde de lei cu PIB-ul din 2018”.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea i-a pregătit întrebarea DECISIVĂ lui Tudorel Toader: când se decide soarta ministrului Justiției

Statistica oficială a publicat astăzi încă o dovadă că bugetul României este făcut de niște ”șuți”, prinși cu bani falși în buget.

Insitutul Național de Statistică a publicat cifrele privind creșterea economică din 2018 și valoarea PIB-ului estimat pentru anul trecut care arată cât de proaste au fost estimările analfabeților din PSD și ALDE și o ”lipsă în gestiune” de 9 miliarde de lei la PIB.

În ceea ce privește creșterea economică, se păstrează aceeași diferență enormă între prognoză și realitate, de două procente între estimarea inițială de 6,1% și rezultatul final pentru 2018, de 4,1%.

Grav este că aceleași estimări economice optimiste, fără legătură cu realitatea sau de-a dreptul halucinogene, sunt folosite de habarniștii din PSD și ALDE și în bugetul pentru 2019.

Mai mult, din datele INS, se vede cum șuții Dragnea, Vâlcov și Teodorovici au făcut o ”mangleală” de vreo 9 miliarde de lei cu PIB-ul din 2018.

Așa cum a observat și Hotnews, execuția bugetară a anului trecut a luat în considerare un PIB de 949,6 miliarde de lei iar INS a comunicat astăzi că PIB-ul a fost de 940,4 miliarde de lei. Asta este încă o dovadă că execuția bugetară anunțată de Teodorovici pentru 2018 este falsă și că datele din bugetul pentru 2019 au fost falsificate.

Devine tot mai evident pentru toată lumea că datele bugetare au fost măsluite de șuții aflați la guvernare și că este nevoie de un audit extern privind datele financiare comunicate de ministerul Finanțelor Publice care stau la baza bugetului din acest an.

România are nevoie de un buget construit pe date reale care să readucă încrederea investitorilor într-o perspectivă pozitivă și stabilă a economiei. Trebuie prezentate cifrele reale ale bugetului pentru 2019 și trebuie abandonate măsurile teroriste împotriva economiei. din OUG 114. Altfel, prăbușirea economică este aproape!”, susține Ionel Dancă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.