Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'PNL a ajuns mai rău ca PSD în materie de hoție și prostie'! Clotilde Armand anunță a zecea clasare a unei plângeri penale

Inquam Photos / George Calin
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Clotilde Armand, afirmă că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a clasat a zecea plângere depusă de PNL şi PSD împotriva sa, făcută de un consilier liberal care ”ar trebui să îşi piardă funcţia”. ”Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie şi hoţie”, adaugă ea.

”Am semnalat public în data de 22.02.2023 că în procesul în care Primăria Sectorului 1 cere rezilierea contractului cu prestatorul serviciului de salubrizare - contract semnat pe timpul lui Andrei Chiliman (PNL) şi modificat în mandatul lui Dan Tudorache (PSD) a adus locuitorilor din Sectorul 1 un prejudiciu de 200 milioane euro - judecătorii urmează să audieze ca martor un consilier local PNL la solicitarea avocaţilor Romprest! Am evidenţiat atunci că un ales local trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banilor publici, nu să devină apărătorul unei firme private, ceea ce face acest consilier este un conflict de interese uriaş”, a arătat, miercuri, Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că, pentru acest lucru, acel consilier PNL, fost prodecan al Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti, a făcut o plângere la DNA împotriva ei, a lui Vlad Voiculescu şi Ionel Stoica, ”cu presă şi tot alaiul de linşaj”.

”Şi ce să vezi? Parchetul a clasat această nouă plângere. În mod normal acest consilier ar trebui să îşi piardă funcţia, iar conducerea PNL să-l excludă. Dar am uitat că PNL a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie şi hoţie”, a susţinut primarul Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.