Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a intrat într-un război intern

sah

O parte din vechii liberali acuză un plan diabolic prin care PDL ar pune mâna pe toată puterea în partid.

Surse din PNL au relatat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că atmosfera este de-a dreptul incendiară. „În fiecare zi ni se face vânt din partid. PDL ocupă puțin câte puțin partidul prin toate mijloacele”, spun sursele citate.

O metodă reclamată de o parte din vechii liberali este modul în care se pun conduceri unice în filiale. Până în acest moment, organizațiile judetene aveau doi co-presedinti, cate unul din vechiul PNL si PDL. Acum partidul trece la conduceri unice și membrii își aleg noii lideri.

“Bolojan (secretarul general al PNL, n.red.) e fanul lui Blaga, îl admiră, ei sunt făcuți din același aluat, gândesc la fel și au același stil de lucru. Bolojan are mandat de la Iohannis să facă ordine in partid, nu asculta de Alina si Blaga si nu-l intereseaza partidul, ca după alegeri se întoarce la el la Bihor. Și Bolojan cu Blaga avantajeaza PDL-iști peste tot unde e partidul mai puternic. Câte fiefuri mai conduce PNL? Cine comentează intră pe lista neagră a lui Blaga. Ăsta nu mai e partidul nostru”, ne-au declarat surse central din PNL.

În acest moment vechii liberali se plâng de faptul că nu mai are cine să țină piept PDL-ului. Teodor Atanasiu și Marian Petrache nu se mai implică atât de mult, iar Ludovic Orban a fost propus la primăria Capitalei “să piardă și să scape PDL și de el”.

Vechii liberali recunosc că o parte din vină le aparține.

"Se fac ședinte de partid, PDL își aduce oamenii, noi suntem mai relaxați, ne trezim mai târziu, și când se votează președintele unic noi avem in sala 20 de oameni și eu au 80", spun surse PNL.

Un alt subiect fierbinte este zvonul unui Congres al partidului în vara acestui an, moment care ar putea produce un cutremur in partid fiind vorba de toate functiile de putere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.