Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză PSD că se află în slujba Moscovei

Facebook
ziua victoriei steaguri soldati

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a criticat în termeni duri faptul că azi, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, PSD și Pro România au dat aviz negativ proiectului de lege prin care Ziua Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial s-ar fi sărbătorit alături de Aliații din Occident, pe 8 mai, nu pe 9 mai, alături de Rusia lui Putin:

“Vreți o dovadă că PSD și rudele lor sărace din Pro România slujesc, din convingere sau prostie, cauza Moscovei și a lui Vladimir Putin?

O avem!

Azi, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, PSD și Pro România au dat aviz negativ proiectului de lege prin care Ziua Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial s-ar fi sărbătorit, în sfârșit, alături de Aliații din Occident, pe 8 mai, nu pe 9 mai, alături de Rusia lui Putin. România e azi, alături de Muntenegru, singurul stat din Europa care mai marchează Ziua Victoriei în ziua decisă de Stalin. Pentru că și în Muntenegru Moscova mai are slugi pe măsura PSD.

Armata, prin Ministerul Apărării, a sprijinit acest proiect, pentru că în momentul de față nu poate celebra Ziua Victoriei alături de Aliați și nu vrea să o sărbătorească împreună cu armata rusă. În ciuda acestui fapt, în ciuda alianței noastre cu SUA, Franța, Marea Britaniei, PSD și Pro România n-au vrut să dea un vot în favoarea Occidentului!

Acum înțelegeți de ce trebuie să ieșim masiv la vot pentru a alunga de pe scena publică acești mari papagali roșii, care nu înțeleg nimic din vocația occidentală a României?”, a spus Ovidiu Raețchi, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.