Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Arad a votat listele de candidaţi ai organizaţiei judeţene

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Colegiul Director al PNL Arad a votat listele de candidaţi ai organizaţiei judeţene pentru alegerile parlamentare, printre aceştia aflându-se fostul consilier local Glad Varga, deputatul Eusebiu Pistru, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Claudia Boghicevici, dar şi primarul municipiului, Gheorghe Falcă, informează agerpres.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Departamentul de Comunicare al organizaţiei judeţene, primul loc al listei pentru Camera Deputaţilor a revenit fostului consilier local Glad Varga, care este urmat de deputatul Eusebiu Pistru. Pe locul al treilea al listei se află vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, fost deputat şi fost ministru al Muncii, pe locul al patrulea, cel de al doilea vicepreşedinte al CJ, Sergiu Bîlcea, iar poziţia a cincea i-a revenit lui Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

ISIS lovește din NOU: A incendiat o fabrică de sulf. O mie oameni intoxicaţi


Următoarele locuri pe listă sunt ocupate de Lazăr Faur, consilierul local Bogdan Boca, Sebastian Popescu şi George Demian. 

Pe primul loc al listei de candidaţi ai PNL Arad pentru Senat se află actualul senator Ioan Cristina, care este urmat de deputatul Ioan Şcheau, de consilierii judeţeni Simona Stan şi Corina Crişan şi de Cristian Sălăşan.

Rareș Bogdan a EXPLODAT: Când vor apărea marmotele în 'operaţiunea' Black Cube


"Partidul Naţional Liberal propune arădenilor drept candidaţi, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senatul României, oameni noi, tineri, cu experienţă profesională în diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civilă, cadre medicale, dar şi politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea judeţului Arad", a declarat Gheorghe Falcă. 

La rândul său, Iustin Cionca, şeful campaniei electorale a PNL Arad, a susţinut că este o reuşită a dreptei arădene faptul că persoane din afara sferei politice au decis să se implice activ în prima linie. 

"Ne aşteaptă o luptă grea, însă mă simt încrezător ştiind că avem o echipă puternică de oameni valoroşi care fac cinste Aradului. Această listă nu trebuie văzută doar ca o înşiruire de nume pentru Parlament, dar şi ca cea mai potrivită echipă pentru guvernarea României", a adăugat Iustin Cionca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.