Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Arad va susţine candidatura lui Ludovic Orban la preşedinţia partidului

ludovic orban

Biroul Politic Judeţean al PNL Arad a decis să susţină candidatura lui Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al organizaţiei arădene, Oana Blaghi. Potrivit sursei citate, Biroul Politic Judeţean al PNL Arad s-a întrunit pentru a lua o decizie privind candidatul care va fi sprijinit de organizaţia arădeană pentru funcţia de preşedinte al partidului, în condiţiile în care primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, cel care a fost opţiunea iniţială a liberalilor arădeni la preşedinţia partidului, a anunţat că se retrage din cursă şi, totodată, că îl va susţine pe Ludovic Orban.

"La şedinţă a participat întreaga conducere a organizaţiei judeţene a PNL Arad, în frunte cu preşedintele Gheorghe Falcă şi cu prim-vicepreşedinţii Iustin Cionca şi Sergiu Bîlcea. Din cei 35 de membri ai BPJ au fost prezenţi 28, lipsind practic doar cei care nu au putut ajunge la şedinţă din motive obiective. Din cei prezenţi, 24 au votat în favoarea susţinerii lui Ludovic Orban, în vreme ce ceilalţi patru s-au abţinut", a declarat, pentru Agerpres, Oana Blaghi.

Termenul de depunere a candidaturilor la preşedinţia PNL expiră în data de 16 mai, urmând ca pe 17 iunie să aibă loc congresul în cadrul căruia va fi ales viitorul lider al partidului. Până acum şi-au anunţat candidaturile la preşedinţia PNL Ludovic Orban, Cătălin Predoiu şi Cristian Buşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.