Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Bacău a demarat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Cosmin Necula

PNL

Organizaţia PNL Bacău a demarat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea prin referendum a primarului municipiului Bacău, Cosmin Necula. Liberalii băcăuani susţin, într-un comunicat de presă remis, vineri, Agerpres, că în cei doi ani din actualul mandat al primarului Cosmin Necula nu a fost depus niciun proiect pentru finanţare europeană iar oraşul arată "ca un coş de gunoi uriaş".

"Se împlinesc doi ani de când PSD şi Cosmin Necula au preluat Primăria Bacău. Doi ani de promisiuni neonorate, doi ani în care programul de guvernare locală, asumat de PSD, nu a fost aplicat. Municipiul Bacău, altădată campion la atragerea fondurilor europene, nu are depus acum niciun proiect de finanţare. Drumurile sunt pline de gropi, criza apei nu se mai termină, taxele au crescut, oraşul arată ca un coş de gunoi uriaş. Proiectul Spitalului Municipal Bacău nu este finalizat, iar despre reabilitarea termică a blocurilor nici măcar nu se mai vorbeşte. În Bacău nu se mai investeşte, în Bacău nu se mai întâmplă nimic, iar oamenii s-au săturat", a declarat, în comunicatul de presă, Ionel Palăr, preşedintele PNL Bacău.

Acesta consideră cei starea comunităţii s-a degradat în ultimii doi ani şi de aceea este necesar referendumul de demitere a primarului. Potrivit PNL Bacău, aceasta este prima iniţiativă de acest gen din ultimii 29 de ani, organizată în Bacău. Campania de strângere de semnături se va desfăşura în toate cartierele oraşului, dar şi la sediul partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.