Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Bilantul guvernarii Ponta, un spectacol cu glume grosiere

sigla noua pnl

Copresedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, a criticat joi, în cadrul unei conferinte de presa, modul în care a fost prezentat bilantul guvernarii Ponta, la trei ani de la preluarea conducerii Executivului, spunând ca a fost 'un spectacol cu glume grosiere si cu foarte multi aplaudaci'.

'Bilantul pe care si l-a facut Victor Viorel Ponta, dupa trei ani de stat pe la Palatul Victoria, a fost facut în modul în care stie cel mai bine sa îl faca, de bufon, pentru ca a organizat un spectacol cu glume grosiere, cu imagini unificatoare, cu nostalgii dupa USL, cu foarte multi aplaudaci. Trist este ca aplaudacii i-a luat din oastea PSD legislativa, adica din Parlament, si cam atât. (...) Eu zic ca show-ul acesta de marketing l-a facut pentru ca nu prea avea ce spune', a spus Dolha.

Liderul judetean al PNL afirma ca din bilantul guvernarii lipsesc kilometrii noi de autostrada, locurile de munca nou create, privatizarile Oltchim si CFR si investitiile, dar si faptul ca Parlamentul a fost transformat 'într-o anexa a Guvernului', având în vedere numarul ordonantelor de urgenta emise.

'Dupa toate acestea - doar câteva din lungul sir pe care am putea sa-l spunem despre Victor Viorel Ponta, spuneti-mi în ce stat european un astfel de premier ar mai ramâne în functie. Doar în România', a conchis deputatul Stelian Dolha.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.