Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Cenzura comunistoidă a PSD a ajuns atât de jos încât trece la execuția reporterilor TVR pentru 'tupeul' de a adresa întrebări

PNL

Situația reporterilor de la Televiziunea Română a devenit un caz în sine de cenzură politică, sistematică, în care sunt luați în vizor până și reporterii care nu înțeleg să se conformeze voinței Partidului Social Democrat.

Partidul Național Liberal constată că a devenit o obsesie a conducerii TVR sancționarea jurnaliștilor acestei televiziuni atunci când aceștia își fac treaba în mod onest și încearcă să prezinte opiniei publice adevărul.

Pentru PSD a devenit o crimă fapta de a pune întrebări corecte, dar incomode, liderilor acestui partid, doar pentru că aceste întrebări relevă impostura pe care încearcă cu disperare să o ascundă opiniei publice.

A fi în situația de a repeta obsesiv și arogant celebra sintagmă „altă întrebare!” a devenit pentru Liviu Dragnea o jignire prea mare, motiv pentru care trebuie executați toți cei care își permit să aibă prea multe curiozități.

Citește și: Ministrul Tudorel Toader confirmă: NU participă la întâlnirea procurorilor cu Iohannis

Televiziunea Română nu se află la primul caz în care reporterii sunt luați la ochi și supuși presiunilor din partea unei conduceri obediente PSD. A fost cazul reporterului TVR acreditat la Primăria Capitalei, care nu i-a adresat întrebări pe placul primarului general, Gabriela Firea, cazul reporterului acreditat la Guvern care nu i-a adresat o întrebare care să-i fie facilă premierului Viorica Dăncilă, cazul reporterului al cărui material jurnalistic l-a nemulțumit pe ministrul Finanțelor, chiar dacă prezenta poziția ambelor tabere aflate în dispută, precum și acest din urmă caz al reporterului care a adresat întrebări liderilor PSD, alături de alți jurnaliști ai televiziunilor private, la finalul reuniunii Comitetului Executiv al PSD.

Solicităm conducerii TVR să revină, de îndată, asupra deciziilor care îi privesc pe jurnaliștii care și-au „permis” să deranjeze Partidul Social Democrat cu întrebări, întrucât este un act flagrant de cenzură și o încălcare a legii de funcționare a acestei instituții publice, plătită din bani publici.

Decizia corectă pe care o solicităm conducerii TVR este aceea de a disponibiliza persoanele responsabile de presiuni asupra jurnaliștilor televiziunii publice, decidenți editoriali care se află în poziții de interimat și care înjosesc în acest mod fața Partidului Social Democrat, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.