Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere demisia lui Ponta şi a lui Dragnea: Au încălcat Constituţia!

sigla noua pnl

Curtea Constituţională a publicat marţi motivarea deciziei de constituţionalitate a OUG 55/2014, cunoscută ca "Ordonanţa traseiştilor". Deputatul Valeria Schelean, copreşedinte PNL Caraş-Severin, susţine că motivarea deciziei CCR în privința ordonanței echivalează cu o moțiune de cenzură, iar Ponta și Dragnea trebuie să demisioneze.

"Termenii extremi de duri pe care Curtea Constituțională îi folosește referindu-se la numeroasele situații în care această Ordonanță a încălcat Constituția ar trebui să conducă de urgență la demisia întregului Guvern, în frunte cu autorii morali și legali ai acestei legi: Victor Ponta și Liviu Dragnea", afirmă Valeria Schelean.

Ceea ce este extrem de grav, în opinia deputatului, este că CCR a reținut faptul că Ordonanța Traseismului este o încălcare a statului de drept, așa cum se arată în motivarea deciziei. "Ponta și Dragnea au devenit demolatori ai Constituției României, iar decizia CCR demonstrează încă o dată de ce rămânerea acestora în fruntea Guvernului este un pericol pentru ordinea de drept din România", este opinia Valeriei Schelean.

Vezi AICI motivarea CCR!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.