Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere lui Ciolacu să-i excludă din partid pe deputații care s-au certat cu polițiștii în shaormerie

ovidiu raetchi

După ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a cerut scuze în numele deputaților PSD care au devenit celebri în urma scandalului din shaormerie, deputatul PNL Ovidiu Raețchi afirmă că dacă PSD chiar înțelege să nu mai saboteze măsurile guvernului în lupta cu pandemia, atunci să-i excludă din partid pe Adrian Solomon și Ionel Stativă.

“Efortul sistematic al pesediștilor de a nega gravitatea pandemiei, de a sabota eforturile Guvernului, de a bloca o legislație eficientă împotriva Covid, de a lupta împotriva măștilor prin shaormerii, noaptea, înfometați și rasiști cum îi știm - ei bine, acest efort nedisimulat dă rezultate. Împotriva intereselor elementare ale românilor și ale României. Cu numărul de cazuri crescând galopant, cu pesedistii continuând să urle ca măștile și termometrele sunt un abuz, România riscă să devină un stat închis, izolat, fragil.

Schimbarea la față a unui bătrân în rele, Klaus Iohannis - OPINIE

Trebuie să facem cu toții un apel la PSD, să trezim cumva la viață bruma de responsabilitate morală a acestui partid - dacă ea exista cumva -, cerându-le să renunțe la relativizarea pericolului pandemiei și la sabotarea măsurilor Executivului prin Parlament și CCR. Și ce garanție mai bună am avea ca PSD înțelege importanța poziției sale decât dacă Ciolacu&comp i-ar exclude din partid pe deputații scandalagii care au ajuns să lupte cu Poliția pentru semeția infantilă de a nu purta mască?

Încă mai există posibilitatea să ținem sub control extinderea pandemiei, înainte ca țara noastră să devină un pol european al infectărilor. Dar acest lucru nu se poate face împotriva voinței celui mai mare partid din Parlament, cel care controlează în acest moment legislația anti-Covid. PSD va decide în aceste zile daca este un partid aflat în slujba României sau o simplă cârdășie anti-națională, așa cum a dovedit constant, de la Mineriade până la 10 august și Ordonanța 13”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.