Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere serviciilor de informații să analizeze situația imigranților

sigla pnl

Copresedintele filialei teritoriale Botosani a Partidului National Liberal (PNL), Catalin Flutur, a cerut, vineri, serviciilor de informatii din România, dar si Consiliului Superior de Aparare a Tarii (CSAT) sa analizeze foarte bine situatia imigrantilor care ar putea fi gazduiti de România, el sustinând ca refugiatii sirieni reprezinta un pericol pentru securitatea tarii.

Declaratiile au fost facute în contextul în care Statele Unite ale Americii marcheaza, vineri, 14 ani de la atentatele de la World Trade Center.

'Cred ca serviciile din România, împreuna cu CSAT, trebuie sa analizeze foarte bine acest lucru, ca nu stii cine vine la gramada. Parerea mea este ca este amenintata securitatea României. Noi am ales sa fim în Uniunea Europeana si trebuie sa ne supunem regulilor, dar, în acelasi timp, daca ne-am trezit cu o cota în momentul de fata este pentru ca nu am facut suficient lobby politic, iar cel care putea sa faca lobby era Guvernul României', a afirmat Flutur, potrivit Agerpres.

Pe de alta parte, el a subliniat ca, daca România va accepta imigranti, va trebui sa negocieze compensatii financiare majore pentru fiecare refugiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.