Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL condamnă 'ipocrizia' ministrului Rovana Plumb

sigla noua pnl

Deputata PNL Claudia Boghicevici a acuzat-o, marti, pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, ca 'a mintit' în campania electorala, atunci când a promis dublarea, de la 1 ianuarie 2015, a indemnizatiilor victimelor dictaturii comuniste si i-a solicitat acesteia sa-si ceara scuze.

'(...) În noiembrie 2014, în plina campanie pentru alegerile prezidentiale, promitea dublarea indemnizatiilor pentru victimele dictaturii comuniste începând cu 1 ianuarie 2015, pentru ca acum, când proiectul legislativ se dezbate în comisia de specialitate, sa fie solicitata de catre reprezentantul Ministerului amânarea aplicarii acestei masuri pâna la 1 ianuarie 2017', arata sursa citata.
În acest context, Claudia Boghicevici critica si activitatea Guvernului Ponta, afirmând ca întreaga politica de protectie sociala a acestuia este 'doar o minciuna imensa si praf în ochii electoratului'.
'Doamna Plumb a anuntat cu mare emfaza dublarea acestor indemnizatii exact înainte de turul 2 al prezidentialelor, a trimis proiectul de lege pentru a fi adoptat în procedura de urgenta la Parlament, dar acum le întoarce spatele beneficiarilor acestei masuri prin încercarea de a amâna cu 2 ani termenul de intrare în vigoare. Cinismul doamnei Plumb este cu atât mai revoltator cu cât în cazul acestei masuri beneficiarii sunt oameni în vârsta, oameni care au suferit foarte mult în perioada dictaturii comuniste si care au nevoie de aceasta dublare a indemnizatiilor astazi, si nu peste 2 ani când pentru unii s-ar putea sa fie prea târziu', sustine deputata PNL.
Ea a mai spus ca Ministerul Muncii este folosit pentru a pasa responsabilitatea identificarii surselor de finantare în ceea ce priveste aceasta masura catre un viitor guvern.
'Reprezentantii acestui minister ar trebui macar sa aiba decenta sa îsi ceara scuze fata de cei peste 45 mii de potentiali beneficiari ai acestei masuri pentru faptul ca actuala guvernare i-a mintit în fata când le-a promis în campania electorala dublarea indemnizatiilor de la 1 ianuarie 2015', a mai aratat Claudia Boghicevici. AGERPRES

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.