Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: De ce a pierdut complet Tariceanu controlul propriilor nervi? Foloseste limbaj suburban

Dupa atacul lansat de Calin Popescu Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, PNL ii raspunde presedintelui ALDE si il acuza de folosirea unui limbaj suburban, intrebandu-se retoric "de ce a pierdut complet controlul propriilor nervi".

“Domnule Tăriceanu, ne întrebăm de ce ați coborât nivelul discursului politic atât de jos, de ce simțiți nevoia să vă impuneți doar prin folosirea unui limbaj suburban, mai ales când vă referiți la foștii dumneavoastră colegi de partid? Credeți că aceasta este singura soluție să vă mai impuneți vocea în spațiul public? Observăm că de mai bine de un an de zile v-ați erijat într-un vajnic luptător împotriva actului de Justiție și ne întrebăm dacă furia cu care blamați acțiunile din Justiție nu au legătură cumva cu faptul că tot mai mulți dintre partenerii dumneavoastră sunt vizați de anchete penale. Credeți că îi ajutați blocând și criticând în permanență actul de Justiție?! De altfel, nu putem să nu facem legătura între schimbarea de atitudine a dumneavoastră și coalizarea politică cu Victor Ponta. Ați început să reacționați visceral în tandem cu acesta. Vă reamintim însă că, spre deosebire de Victor Ponta, dumneavoastră încă mai dețineți o poziție importantă în ierarhia statului român, iar o asemenea conduită se reflectă asupra instituției pe care o conduceți”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe.

PNL sustine ca limbajul lui Tariceanu a ajuns sa semene cu cel al lui Victor Ponta si copiat in acelasi timp dupa cel al lui Traian Basescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.