Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Declarațiile lui Dragnea - o ciorbă reîncalzită

PNL

Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la regândirea sau chiar la renuntarea definitiva la cota unica de impozitare, în situatia în care social-democratii ar ajunge din nou la guvernare dupa alegerile parlamentare, ar putea fi catalogate de catre specialistii în comunicare ca fiind o 'ciorba reîncalzita', care nu are nici gust si nici valoare nutritionala, considera deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu.

'Fara a intra în discutii tehnice privind avantajele uriase pe care le-a adus si le aduce cota unica de impozitare, trebuie spus ca o revizuire a cotei unice, în sensul scaderii acesteia pentru românii cu venituri reduse, nu le-ar aduce acestora decât câtiva lei în plus în buzunar! Asadar, aceasta promisiune a PSD seamana izbitor cu strigatele disperate ale unui fost politician român, care, vazând ca pierde puterea, promitea majorari de alocatii cu câtiva leuti. PSD si domnul Dragnea trebuie sa înteleaga ca România trebuie sa iasa definitiv din aceasta logica economica paguboasa în care a fost împinsa de guvernarea Ponta, care au facut din tara noastra una dintre cele mai sarace state din Uniunea Europeana, dependenta de importuri si cu un capital autohton slabit si de criza si de o guvernare paguboasa în anii 2012-2015', se arata într-un comunicat de presa transmis, joi, AGERPRES de Ialomitianu.

El a adaugat ca PSD trebuie sa înteleaga, 'odata pentru totdeauna', ca românii nu au nevoie de mila sau de cadouri otravite de la politicieni, ci de locuri de munca bine si foarte bine platite, comparabile cu salariile vest-europene, ca tinerii români au nevoie de sprijin concret si direct în formarea lor profesionala, 'formare pe care PSD a distrus-o din temelii'.

'Nici mediul de afaceri nu are nevoie de mila PSD! Agentii economici vor doar predictibilitate a politicilor guvernamentale si de investitii publice eficiente, de forta de munca bine pregatita pentru a rezista competitiei din spatiul Uniunii Europene si de concurenta reala si loiala pe piete. România competitiva nu este doar un slogan, ci proiectul nostru pentru o tara care trebuie sa iasa definitiv din spirala saraciei, a pensionarilor umiliti, a angajatilor prost platiti, a somerilor care nu gasesc un loc de munca, a investitiilor straine directe care ne ocolesc constant, a tinerilor care fug peste hotare imediat ce au terminat scoala. Sunt lucruri pe care PSD nu le-a înteles nici cu Victor Ponta presedinte si pare a nu le întelege nici sub conducerea domnului Liviu Dragnea', adauga deputatul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.