Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL deja are patru opțiuni pentru Cotroceni! Rareș Bogdan: 'Eu garantez intrarea în turul 2'

Calea Europeana
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a vorbit într-un interviu despre candidatul PNL la următoarele alegeri prezidențiale.

„Domnul Ciucă a fost alături de mine, personal, în campania de la europarlamentare, în cea de la prezidențiale și în cea internă, a lui Florin Cîțu. A fost în aproape toate locurile din România. Cunoaște PNL mult mai mult decât se crede. Și are un talent - a găsit în PNL niște oameni cu care să colaboreze și care cunosc bine partidul - Flutur, Bode”, a spus Rareș Bogdan, la o emisiune HOTNEWS.RO.

Întrebat dacă Ciucă e bun pentru funcția de președinte, Bogdan a răspuns: „E devreme să discutăm. Iohannis: e un lider respectat la nivel european, un lider care ajută foarte mult România. Avem un președinte perfect funcțional. PNL va căuta o soluție, cert e că va avea candidat. Avem cel puțin 4 opțiuni pentru Cotroceni. Sunt oameni respectați”, a precizat Rareș Bogdan.

„Cred că PNL e capabil să vină cu un candidat extrem de bun, care în turul 2 să bată un candidat de stânga. Nu știu care va fi decizia PNL, dar recomandarea mea e să aibă candidat propriu și eu garantez intrarea în turul 2”, a concluzionat Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.