Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, despre dosarul Diaspora transferat la DNA: Un indiciu că sunt fapte de corupţie

predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat joi ca transferarea dosarului privind votul din diaspora la DNA poate da un indiciu cu privire la faptul ca procurorii au elemente în ceea ce priveşte fapte de corupţie ale unor persoane cu funcţii în stat.

Predoiu a fost întrebat cum vede faptul ca dosarul legat de votul din diaspora de la prezidenţiale a fost transferat de la Parchetul General la Direcţia Naţionala Anticorupţie.
"Votul este un drept fundamental al cetaţeanului şi el nu poate fi oprit de nimeni, nici de persoane private, nici de persoane cu funcţii în statul român. Daca DNA a cerut transferul acestui dosar probabil ca are elemente legate de competenţa DNA, reamintesc faptul ca DNA are în competenţa combaterea corupţiei şi are în vizor persoane cu funcţii în stat, prin natura funcţiunii DNA. Deci asta poate sa fie un indiciu cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în acel dosar", a afirmat Predoiu, potrivit Mediafax.
Liderul PNL a fost întrebat daca se aşteapta ca DNA sa solicite Parlamentului începerea urmaririi penale pentru miniştri vizaţi în acest dosar.
"N-am nicio rezerva cu privire la faptul ca DNA va face ce trebuie sa faca, îşi face datoria şi eu sper ca Parlamentul sa ramâna pe politica pe care pare ca s-a realiniat, la îndemnul preşedintelui Iohannis, de a da curs anchetelor justiţiei, inclusiv asupra membrilor Parlamentului", a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.