Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, dezbateri pe tema propunerilor de modificare a legislaţiei în domeniul economic

PNL

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni că liberalii vor organiza ample dezbateri pe tema măsurilor economice anunţate în programul de guvernare al PSD - ALDE, la care vor invita managerii companiilor private, oameni cu profesii liberale, persoane care sunt afectate negativ de aceste măsuri şi reprezentanţi ai partidelor parlamentare, scrie AGERPRES.

"Am hotărât să demarăm ample dezbateri cu mediul de afaceri, cu toate persoanele care sunt afectate negativ de propunerile de modificare a legislaţiei, astfel încât să mobilizăm întreaga societate împotriva acestor măsuri care riscă să arunce România în criză economică. Vom organiza, atât la Bucureşti, cât şi în toată ţara, întâlniri, dezbateri, cu tot ce înseamnă mediul de afaceri, oameni aparţinând profesiilor liberale, cu managerii companiilor private, cu persoane care sunt afectate negativ şi, mai ales, cu orice persoană care este conştientă de riscurile enorme pe care le va presupune adoptarea unor astfel de măsuri", a spus Orban, la finalul şedinţei conducerii PNL.

Citește și: Ministrul Energiei, semnal de ALARMĂ: 'Avem un sistem energetic îmbătrânit și ineficient' - VIDEO

El a adăugat că vor fi invitaţi la dezbateri şi reprezentanţii partidelor parlamentare.

"Vom face o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la efectele extrem de grave pe care le-ar putea aduce asupra evoluţiei economiei în ansamblu, dar şi a societăţii, aceste măsuri fiscale (din programul de guvernare - n.r.) care vor duce la închiderea a zeci de mii de companii, care vor alunga din România mii, poate zeci de mii de companii. Gândiţi-vă la declaraţii care au fost date de firme extrem de importante, care au anunţat decizia de relocare în cazul în care vor fi adoptate aceste măsuri fiscale. De asemenea, vom pierde extrem de multe investiţii pentru că la ora actuală România prezintă un interes foarte mare pentru foarte multe companii care vor să investească şi sunt convins că foarte multe dintre acestea vor decide să nu mai investească în România", a susţinut el.

Orban a arătat că "toată lumea va avea de pierdut în România" de pe urma adoptării măsurilor economice anunţate de coaliţia de guvernare.

"Până la urmă, cei care lucrează în sectorul public de unde să li se plătească salarii dacă fug companiile din România şi dacă se reduce volumul de servicii şi produse realizate în România? Chiar şi pensionarilor, de unde să li se plătească pensii dacă se reduce numărul de angajaţi, dacă pleacă companiile din România, dacă îşi închid porţile zeci de mii de companii? Efectele vor fi catastrofale pentru toate categoriile de populaţie şi, din cauza asta, transmitem un mesaj extrem de serios către toţi românii să se opună acestor aberaţii fiscale care pot să pună pe butuci economia românească", a declarat Orban.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, atac FĂRĂ PRECEDENT la Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.